STJERNETEGN
   
 
TYREN (21.april - 21.mai)

Side 1

Tyren er et fast jordtegn som er forbundet med jordens fruktbarhet. Tyrene er da også først og fremst praktiske mennesker og er faktisk de mest jordbundne av alle. De ønsker nemlig straks å se formålet med alt. For en Tyr kan det være svært vanskelig å se noe verdifullt med tanker eller gjøremål som ikke gir et umiddelbart praktisk resultat. Filosofi, litteratur og andre åndelige sysler har som regel ikke den store interesse for en Tyr, men til gjengjeld har de en stor fysisk vitalitet.

Ingen kan være så sta og holde så godt fast på sine beslutninger som en Tyr. Det er denne fastheten som ofte danner bakgrunn for Tyrens suksess i arbeidslivet og for dennes forhold til penger, fast eiendom og andre verdier. Blant disse verdier finner vi også kunstgjenstander, for på tross av sin praktiske orientering mangler ikke Tyren skjønnhetssans. Den estetiske og sanselige side av tilværelsen betyr i det hele tatt mye for den livsnytende Tyr.

Tyren er derfor også meget erotisk orientert. Kvinner som er født i Tyrens tegn interesserer seg ofte mer for klær og makeup enn deres medsøstre. Det er ofte typisk for dem at de hele tiden sørger for en bekreftelse på seg selv som kvinner. Som den mannlige Tyr er de romantiske, men også meget beskjedne i deres kjærlighetsforhold. Selv om Tyrene ofte er rolige, er sjalusi noe av det eneste som kan få dem ut av deres rolige sinnstilstand og få dem til å fare opp. En Tyrs sinne kan være ustyrlig når det først bryter ut. Da kan det være lurt og komme seg av veien!

Tyrens kjærlighet kommer da også først til sin fulle utfoldelse under trygge og stabile forhold. Mennesker som er født i dette tegnet sørger godt for sin familie. De trives veldig godt med å bygge tingene opp fra starten og se dem utvikle seg og vokse. Den praktiske og konstruktive Tyr er en igangsetter som samtidig er god til å følge opp tingene. Med sin pålitelighet og lojalitet, og med sitt hyggelige og rare vesen skaper Tyren respekt omkring seg overalt.

 

 

Les mer >>>