STJERNETEGN
   
 
TVILLINGEN (22. mai - 22. juni)

Tvillingens tegn er et lufttegn og mennesker som er født i dette tegnet ønsker seg i virkeligheten fuglens frihet. Frihet og avveksling hører til de største verdier i tilværelsen for Tvillingene og de frykter dagligdagse rutiner mer enn noe annet.

En Tvilling vil ofte være en meget intellektuell person som trives best i de høyeste luftlag hvor ideer lages og hvor tingene settes på spissen. Mennesker som er født i dette tegnet er da også meget diskuterende, og det kan godt være vanskelig å klare seg i en diskusjon med den spissfindige Tvilling. Både i skrift og i tale er Tvillinger meget velformulerende. De nyter å uttrykke seg, men tenker kanskje ikke altid nok over innholdet av det skrevne eller sagte.

Den kommuniserende Tvilling er ofte den som kan fortelle siste nytt eller som vet om den nyeste trend innenfor et område. Takket være Tvillingenes spontane og livlige vesen er deres selskap alltid underholdende, og mange av dem er spennende og talentfulle mennesker med kreative evner. Ofte gjør de flere jobber på en gang, eller de arbeider som grafikere, billedkunstnere eller musikere. En Tvilling ønsker sjelden å bli ekspert innenfor et bestemt område, men det er altid utvikling og fart over det han/hun gløder for.

Tvillingen er en varm og vennlig person som kommer godt ut av det med andre mennesker. Noen ganger savner kanskje deres venner litt mere dybde i forholdet, noe deres partnere også kan gjøre i et kjærlighetsforhold. Det beste som kan skje for en Tvilling er dersom han eller hun kan finne en partner som også er på jakt etter nye eventyr hele tiden. De to kan finne ut av det sammen. Finner Tvillingen det riktige arbeidsområdet kan hans/hennes evige behov for fornyelse være en gevinst i stedet for et problem. Den allsidige Tvilling vil sikkert vise seg å være den fødte overlever i det nye årtusen der det gjelder å kunne omstille seg hurtig og gå uforferdet inn i ukjente områder.